Over mij

Mijn naam is Chantal Hensen-Mulders en ik ben 32 lentes jong. Ik woon in Roermond. Daar ben ik gelukkig getrouwd met Marc Hensen. Ik werk als relatiebeheerder bij ARSprintmedia en heb een eigen bedrijf als Ballonnenclown Tallie. In maart 2009 heb ik besloten om er een tijdje tussenuit te gaan. Ik wilde eigenlijk wel wat meer van de wereld zien. Daarom heb ik besloten om mijn baan in Nederland op te geven en een rondreis door Australië te gaan maken. Dat is ook de reden geweest om dit weblog te starten. Nu ben ik weer terug in het land en werk ik weer gewoon aan het werk bij ARS en Clown Tallie.

Ik noem me zelf graag een levensgenieter. In het weekend maar ook door de week ben ik regelmatig in de kroeg, festivals of op feestjes te vinden. Mijn ouders hebben Café-Zaal Aad Remunj, een bruin café aan de kapel in ’t Zand in Roermond waar ik af en toe werk maar er ook regelmatig aan de andere kant van de bar te vinden ben. Als geboren Limburgse ben ik uiteraard ook fan van de vastelaovend. Zodra de kalender op november staat ben ik weer overal te vinden waar carnaval gevierd wordt. Vooral met de Bacchusklup ben ik veel op pad maar ook bij de Kaketoes aan de Kapel ben ik regelmatig te vinden. Voor de Kaktetoes zit ik ook in de redactie van de Kaketoegezet en besteed ik mijn avonden en weekenden van december aan de vormgeving van de krant.

Tijdens mijn reis door Australië heb ik ook een geweldige nieuwe hobby ontdekt die inmiddels behoorlijk uit de hand is gelopen. In de weekenden kun je me tegenwoordig namelijk op kinderfeestjes, op markten of in winkels vinden als Ballonnenclown Tallie. Daar maak ik de kinderen graag blij met allerlei te gekke ballonfiguren of schmink ik ze een mooie snoet.

Lees meer over Clown Tallie op mijn website www.clowntallie.nl.

 

 

 

Ik houd ook ontzettend van reizen. Mijn vakantie is geen vakantie als ik niet lekker een paar weken naar het buitenland ben geweest. Ik kom al van kleins af aan in Tsjechië waar het altijd wekenlang genieten was op de camping met mijn ouders en bevriende gezinnen. Als tiener ben ik in Spanje, Hongarije, Tsjechië (ja alweer), het Griekse eiland Corfu, Turkije en Italië, Noorwegen en Zweden geweest. In 2009 heb ik de reis van m’n leven gemaakt, wat ook de reden was om dit weblog te starten; 4 maanden Australië. Dat was echt de meest geweldig ervaring ooit! De vakanties daarna werden de reisbestemmingen ook wat verder dan vroeger. China, Egypte, Mexico, Amerika, Ierland en Thailand heb ik af kunnen vinken op mijn wishlist. Dit jaar wordt het een weekje Lanzarote. Daar woont mijn zusje Iris sinds een paar jaar en die wil ik toch ook zo af en toe een keer in real life zien.

Mijn blog heeft een aantal jaartjes stil gelegen. Geen idee waarom eigenlijk. Misschien was de behoefte er gewoon niet. Via Facebook zie je ook wel wat me bezig houdt en zo spannend is mijn leventje nu ook weer niet. Nu mijn deelname aan het Roermonds boksgala eraan zit te komen leek het me wel leuk om jullie mee te laten kijken in wat daar allemaal bij komt kijken. Het zal wel een hele opgave worden… Sportief wil ik graag zijn, maar het lukt me eigenlijk nooit om me lang op een sport te focussen. Mijn sportieve hoogtepunt tot nu toe in mijn leven is dat ik 2 keer (inmiddels alweer een paar jaar geleden ook nog) de 5 km van de Roermond City Run heb gelopen. Maar dat gaan we 25 november als het goed is overtreffen.

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.