Vakantiekriebels en blaren op mijn vingers

Posted by chantal on jul 18, 2010 in Nederland, Reis China |

Zonsopgang Waarom word ik wakker? Het is zondagochtend 18 juli 2010, het zonlicht schijnt de slaapkamer binnen en doet m’n ogen openen. Ik kijk op de wekker en ontdek dat het pas half 7 is, niet echt een tijd om op staan, maar het is geen doorsnee zondagochtend. Het is de ochtend van de dag dat we naar China vliegen.

Wat nu? Door m’n hoofd speelt wat ik allemaal nog moet doen, maar volgens mij valt dat wel mee. M’n rugzak is ingepakt maar nog niet propvol, er staan meer dan 1.000 uur muziek op m’n iPhone en gisteravond heb ik bij pap en mam thuis nog wat lekker leesvoer gescoord.

Wat moet ik dan wel nog? Het huis niet brandschoon, maar dat stof ligt er over 2 weken toch weer, dus daar ga ik me niet druk over maken en daarnaast zullen m’n buren me het niet in dank afnemen als ik ‘s ochtends vroeg ga stofzuigen. Misschien nog wat opruimen maar daar is het ook nog te vroeg voor.

Betere ideeën? Ah ja; ik heb de aflevering van Popstars van afgelopen vrijdag gemist en gisteravond kwam ik nog een verzameling patches tegen van m’n reizen van de afgelopen jaren. Het zou wel leuk zijn om die op mijn backpack te hebben.

Patches op m'n rugzakWat te doen? Mezelf uit bed hijsen, een lekkere kop thee zetten, uitzending gemist opzoeken, uitvinden hoe ik het mengpaneel ook al weer moet afstellen om het geluid van de computerboxen naar het dolby surround set verplaatsen en naald en draad pakken.

Het gevolg? Een pijnlijke mond omdat ik m’n tong aan de te hete thee heb verbrand, verveling door een te lange uitzending van Popstars die op de achtergrond voortjengeld en blaren op m’n vingers van het naaien.

Wat nu? Nog een kop thee drinken, maar met iets meer geduld, de rest van de patches in m’n bagage stoppen om tijd te doden tijdens een veel te lange treinreis tijdens de vakantie, stokbrood afbakken, bacon and eggs bakken, Marc wekken en trakteren op een heerlijk vakantieontbijtje (al moet ik toegeven dat hij betere eieren bakt).

En straks? Rugzak op de rug, de trein nemen naar Schiphol en mezelf heerlijk relaxed naar China laten vliegen. I love nightflights!

Tags: , , , ,

2 Reacties

Marc Latta
jul 18, 2010 at 10:38

Bosse noe alweer de klote op 😉 ….fijne reis en ich zal uch volge!


 
Kees
jul 18, 2010 at 19:13

Heel fijne reis en een mooie vakantie gwenst.


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.