Review: WordPress voor de Ipad

Posted by chantal on jul 16, 2010 in Nederland, Reis China |

Toch even voor ik besluit mijn notebook thuis te laten en alleen de iPad mee te nemen op vakantie naar China de WordPress applicatie voor de iPad testen.

Het toetsenbord van de iPad werkt perfect dus dat is in ieder geval geen probleem, er zitten zelfs speciale tekens in en spellingscontrole is zit er ook op.

Nu eens testen hoe het opleuken van mijn bericht met afbeeldingen werkt want een reisblog zonder foto’s is waardeloos… Daar snap ik dus al niets van want ik zie de afbeelding niet in mijn bericht verschijnen. Nog even verder zoeken… Ah gevonden; bij een soort van preview verschijnt een tekst waar in staat dat de foto’s onder aan het bericht worden toegevoegd. Ik heb geen flauw idee hoe dat eruit ziet maar daar kom ik dus pas achter als ik het bericht in de internetbrowser ga bekijken, niet erg praktisch dus.

Er is trouwens nog een probleem waar ik tegenaan gelopen ben bij het plaatsen van afbeeldingen. Een afbeelding die eenmaal geüpload is kan niet meer verwijderd worden, erg onhandig. Het is geen naaktportret of zo dus ik laat de foto er maar gewoon in staan al heeft vliegeren op Bondi Beach volgens mij weinig te maken met WordPress en iPads.

Nu weet ik nog steeds niet of ik echt wel zonder laptop kan want het grootste probleem blijft toch dat ik mijn foto’s en filmpjes die ik ga maken niet eens op de iPad kan zetten want het de iPad cameraconnector is nog nog niet verkrijgbaar in Nederland en in de VS uitverkocht. Ik kan er natuurlijk op gokken dat ze in China een namaak versie van deze connector verkopen, maar ja…

Dus… Conclusie; leuk bij gebrek aan een laptop en als je geen afbeeldingen in je bericht wil plaatsen maar praktisch is anders. Ik ben benieuwd wat het eindresultaat in een webbrowser is en ik denk dat het notebook toch maar mee gaat naar China.

Tags: , ,

1 Reactie

Gertie
jul 16, 2010 at 22:04

Fijne reis!!!


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.