Teambuilding: Beachvolleybal met ARS

Posted by chantal on jul 4, 2010 in Nederland |

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, hét moment waar we maanden lang met z’n allen bij ARS naar toe geleefd hebben, hét moment van het jaar: Het VieCuriVitaal Bedrijven beachvolleybal toernooi Peel en Maas. O ja, en natuurlijk er was ook nog de kwartfinale van het WK voetbal tegen Brazilië.

We hebben gezellig in ’t Brug eind in Meerlo eerst naar de voetbalwedstrijd gekeken om vervolgens zelf achter de overwinning aan te gaan. Onder het motto “Twee teams: Één missie Één koers” hebben we heel hard ons best gedaan. Dus: komt dat zien, komt dat zien, de geweldige resultaten heb ik voor jullie vastgelegd op video en houd het in de gaten er komt ook nog een special omtrent één van onze sterspelers. Deze wordt verwacht in het begin van de volgende week.

Tags: ,

2 Reacties

Rogér Vromans
jul 4, 2010 at 20:51

Ha Tallie,

erg gaaf gedaan, leuk om te zien….
maar die ene sterspeler…. dat er nog wat komt….. volgens mij moet ik me nu zorgen gaan maken of niet 😉


 
Chantal
jul 4, 2010 at 22:35

Zorgen maken is nog zacht uitgedrukt, dit is nog maar het begin. Wacht maar af…


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.