Wij gaan naar Wenen toe!

Posted by chantal on jul 3, 2010 in Nederland |

Basel – 21 juni 2008, het moet dé dag worden voor het Nederlands elftal. We staan namelijk in de kwartfinales van het EK voetbal tegen Rusland en Russen die moeten toch makkelijk te kloppen zijn. Ze hebben dan wel Tsaar Guus als bondscoach maar ook die kan geen wonderen verrichten.

Helaas voor ons liep het allemaal anders af, maar dat is na onze geweldige overwinning van gisteren op Brazilië weer helemaal vergeten.

We waren speciaal voor de wedstrijd afgereisd naar het Zwitserse Basel. Kaartjes voor de wedstrijd hadden we dan wel niet maar we wilden gewoon een dagje sfeer proeven en voetbal kijken met het oranjelegioen. Onderweg, op de oranjecamping en in de trein op weg van de oranjecamping naar het centrum van Basel ging het al loos. Wij zouden absoluut naar Wenen gaan. Gelukkig duurde de dag tot de wedstrijd lang en hebben we van veel mooie oranjemomenten mogen genieten. Ik dacht er vanochtend weer aan toen ik de foto’s en een filmpje terug zag op mijn computer.

Hieronder vind je het filmpje wat ik twee jaar na dato alsnog op YouTube heb gezet en de foto’s staan op mijn picasa.

Tags: , , , ,

2 Reacties

Rogér Vromans
jul 3, 2010 at 12:43

He Tallie,

leuk filmpje! Maar ik had de trip naar MEERLO verwacht 😉 ……
wanneer ben je klaar met monteren, kan niet wachten om me zelf te zien, haha

gr. en fijn weekend


 
Chantal
jul 3, 2010 at 21:46

Hey Rogér,

Ik ben de hele dag in Rotterdam bij de Tour de France in Rotterdam geweest. Ik ga nu eens kijken of ik Adobe Première aan de gang krijg om jou mooi in beeld te brengen.

Mzzzl, Chantal


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.