Het wordt met stokjes eten deze vakantie

Posted by chantal on jun 18, 2010 in Nederland, Reis China |

Xian_Terracotta_leger_(foto_Bernie_Snijders) Het is weer tijd voor vakantie want ik ben toch alweer 3 maanden aan het werk. Daarom ga ik binnenkort weer het land uit. Helaas niet 4 maanden zoals de vorige keer, maar 2 weekjes. We gaan wel weer een heel eindje van huis, namelijk naar het land van de langste muur ter wereld, China.

Samen met Marc ga ik een rondreis maken door dit immense land. Aangezien we maar kort gaan, ga ik dit keer niet op de bonnefooi maar met een groepsreis. Met ongeveer 20 andere Nederlanders gaan we met de trein China doorkruisen van Beijing in het noorden tot Guangzhou aan de zuidkust bij Hong Kong. Binnenkort kun je op mijn site meer lezen over onze trip.

Ik ga trouwens mijn trip vastleggen met de allernieuwste gadget die ik met mijn verjaardag gekregen heb. (Iedereen trouwens bedankt voor de leuke krabbels!). Ik heb namelijk een Flip gekregen. Nee, dat is geen Teckel, maar een Ultra HD camera die zo klein is als een gsm. Komend weekend ga ik die voor het eerst testen want ik heb 2 weekendkaarten gewonnen voor Concert at SEA. Vervelend hoor, zo’n verplicht weekendje naar zee. :).

Zo, nu ga ik me klaar maken voor mijn stoomcursus eten met stokjes, ofwel lekker uit eten met het Kaketoekoor bij Rasa Senang.

Tags: , , ,

Er kan niet meer gereageerd worden.

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.