Ballonnenclown Tallie

Posted by chantal on mei 21, 2010 in Clown Tallie |

Huh, ballonnenclown Tallie? Dit zullen de meesten van jullie wel denken. Sommigen zijn me vast al een keertje tegengekomen alles ballonnenclown, bijvoorbeeld met Koninginnedag op de St. Alfonsusschool of tijdens carnaval bij Aad Remunj.

Tijdens mijn reis door Australië ben ik op het idee gekomen om het gewoon eens te proberen om ballondieren te maken en ik bleek het erg leuk te vinden. De afgelopen maanden heb ik heel wat uren geoefend, tot bijna de blaren op mijn vingers aan toe en dat Marc knettergek werd van het gepiep, geknars en geknal in huis. Ook heb ik inmiddels al een aantal keer opgetreden als clown en dat was natuurlijk helemaal leuk. De verbaasde en blije kindergezichten bij het zien veranderen van een rechte ballon in een paard of een zwaard zijn memorabel.

Op 2 juni sta ik met mijn ballonnen-beestenboel op het Munsterplein in Roermond tijdens de kermis. Ook daar heb ik weer ontzettend veel zin!

Wil je meer weten? Kijk op www.clowntallie.nl

En je weet het hè? Heb je een feestje, ik kom graag! Ook als mezelf 😉

Tags: , , , , , ,

2 Reacties

Gertie
mei 21, 2010 at 19:29

Kermis in juli? Dat is voor het eerst….volgens mij bedoel je juni. Maar supertof!!!! Ik weet zeker dat de kids veel plezier aan je zullen hebben.


 
chantal
mei 22, 2010 at 08:58

Thanx voor de tip Gertie. Was inderdaad een foutje, is aangepast.


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.