De vakantie zit er nu echt op

Posted by chantal on mrt 13, 2010 in Nederland |

Er is geen weg meer terug. Na 7 maanden is er nu toch echt een einde gekomen aan mijn sabbatical. Vanaf maandag zit ik namelijk weer ‘gewoon’ achter mijn bureau bij ARS Grafisch als ordermanager, alsof ik nooit ben weggeweest. Al die vrije tijd was geweldig maar ik ben nu ook wel weer blij dat ik weer lekker iedere dag naar mijn werk kan gaan (en centjes kan gaan verdienen, want ook die zijn op na 7 maanden vakantie).

Dit weekend word nog wel effe leuk en ook volgend weekend staat alweer volgepland. Vanavond bij Aad Remunj werken om alvast te wennen aan het feit dat ik weer aan de bak moet en morgen met Waat ein Herrie träöte bij Pötjesmiddaag in Café de Post. Dat wordt vast en zeker een Diestwaardige afsluiting van mijn mega-super-grote vakantie.

Volgende week wordt helemaal leuk. Dan gaan we namelijk met een bus van Aad Remunj naar Diest. Daar wordt namelijk de zondag na halfvasten vastelaovend gevierd. We gaan dan in vol ornaat verkleed een dag feest vieren. ‘s Ochtends gratis bier en ‘s middags heerlijke Belgische friete, nog meer bier en de optocht kijken. Lekker dagje toch?

Ik heb dus niets te klagen. De volgende vakantie staat trouwens ook al vast. In juli gaan we gezellig met een stel vrienden het Gardameer onveilig maken. Weer lekker op de camping en van het zonnetje genieten, dat blijft toch het mooiste.

Tags: , , , , ,

Er kan niet meer gereageerd worden.

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.