Weer helemaal gesetteld in Remunj!

Posted by chantal on jan 20, 2010 in Nederland |

Oud en nieuwJa ja, ik weet het, volgens mijn laatste bericht ben ik wel van plan geweest om 30 december in het vliegtuig naar huis te stappen, maar verder ben ik vervolgens niet gekomen volgens mijn weblog. In werkelijkheid natuurlijk wel, maar aangezien ik tot nu toe in een soort van ontkenningsfase heb gezeten ben ik op mijn weblog lekker in het warme Australië gebleven. Na ruim twee weken werd het dan nu toch tijd om ook hier maar terug naar Nederland te keren, want ook daar is het best goed uit te houden.

Verkesaovend31 december ben ik na een vlucht van meer dan 20 uur geland in Frankfurt waar ik de trein naar Düsseldorf heb gepakt, waar mam en Marc me stonden op te wachten. Het was een heel onwerkelijk maar blij weerzien. Je stapt in één keer weer terug in het normale leven. Na maanden reizen, mijn eigen ding te hebben gedaan en heerlijk warm weer was het toch wel even heel vreemd om ‘gewoon’ weer thuis te zijn.

Ik ben wel meteen weer goed verder gegaan. Oud en nieuw heb ik gezellig bij vrienden thuis gevierd en bij de Tramhalte. De rest van dat weekend stond in het teken van vastelaovend. Zaterdagavond prinsuitroepen van d’n Uul en op zondag natuurlijk het Bacchusuitroepen bij Café&Zo. Dat was dus een zwaar maar gezellig weekend. Ook de weekeindes daarna hebben in het teken van vastelaovend gestaan, met als topper de verkesaovend afgelopen zaterdag. Dan ben ik toch wel weer blij om thuis te zijn want vastelaovend blijft toch mijn favoriete feestje van het jaar.

Goud, zilver en brons Gisteren was trouwens ook nog een leuk dagje. Het was weer tijd voor de uitreiking van de gouden, zilveren en bronzen tapknop. Aangezien mijn ouders met Aad Remunj vorig jaar het goud te pakken hadden waren we wel nieuwsgierig naar onze score van dit jaar. En jawel hoor, weer prijs. Nu hebben we brons gewonnen. Dat betekend wel dat we over een paar weken weer naar Amsterdam mogen voor de landelijk finale en de uitreiking van het gouden fust. Word nu lid van de Aad Remunj hyves om de foto’s te bekijken en volg de gebeurtenissen rondom de race om het gouden fust.

Ik zal binnenkort ook nog het filmpje van mijn skydive uploaden naar youtube zoals beloofd. Want dat is nog steeds de gaafste ervaring van mijn hele trip downunder. Verder zal ik jullie via dit weblog zo nu en dan nog op de hoogte houden van wat me bezig houd, maar aangezien dat niet zo spannend zal zijn als de afgelopen maanden in Australië zal dat niet zo vaak zijn.

Tags: , , , , , ,

1 Reactie

funzy
jan 20, 2010 at 14:29

Dien eerste bericht in 2010! Ich bön trots op dich!


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.