Laatste avond is aangebroken

Posted by chantal on dec 29, 2009 in Australië |

Tsja, ik weet niet of ik moet zeggen dat het helaas of gelukkig de laatste dag is van mijn bijna 4 maanden die ik in Australië. Nou laat ik het zo zeggen; Ik vind het heel jammer dat alweer de laatste dag is, maar het is ook wel heel lekker om weer naar huis te gaan.

Vanochtend was het in ieder geval lekker wakker worden, want anders dan de afgelopen dagen het geval was scheen vandaag het zonnetje naar binnen. Daar was ik wel blij om, want om bijna 4 maanden zon af te sluiten met een week bewolking en regen is niet echt leuk.

Zometeen pak ik nog even de metro naar Circular Quay om van de zonsondergang bij het Opera en de Harbor Bridge te genieten. Daarna ga ik nog even een biertje pakken in de bar van het hostel en dan lekker douchen en naar bed. Mijn tas is al ingepakt en wonder boven wonder past alles er gewoon in (behalve mijn schoenen dan 😉

Hopelijk krijg ik mijn vlucht morgen zo omgeboekt dat ik vanuit Frankfurt de trein kan nemen naar Dusseldorf en van daar met de auto naar huis. Anders moet ik namelijk bijna 6 uur wachten op mijn aansluitende vlucht naar Amsterdam en vanuit Frankfurt kan ik in 4 uurtjes thuis zijn. We zullen zien…

Rest me nog maar een ding te zeggen; Tot overmorgen!

Tags: , , ,

1 Reactie

Gertie
dec 29, 2009 at 12:00

Gooi reis Chantal!!! En alvas eine gooie roetsj…..


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.