Skydiving: I did it!

Posted by chantal on dec 27, 2009 in Australië |

Skydive The Beach SydneyVandaag heb ik echt de stunt van mijn leven uitgehaald, ik ben samen met een andere idioot uit een vliegtuig gesprongen! Na een vrije val van zo’n 60 seconden kwam er gelukkig een parachute uit de rugzak van mijn jumpbuddy en had ik de tijd om even rustig om me heen te kijken. Dat gaat namelijk wat lastig als je met 200 km per uur door de lucht schiet.

We hadden helaas wel wat wolken die het uitzicht bedorven, maar ook die zijn mooi en erachter schijnt de zon. Die heb ik gezien vandaag en dat kan het merendeel van Sydney niet zeggen. Na de wolken achter ons te hebben gelaten werd het tijd voor een super uitzicht over bossen, stranden en de oceaan, geweldig en het mooiste was dat ik toen ook nog zelf mocht sturen. Na een minuut of 6 door de lucht gevlogen te hebben maakten we een mooie zachte landing in het plaatselijke park en was mijn eerste vraag: “Can I do it again?”

Skydive The Beach SydneySkydiven is werkelijk de meest geweldige ervaring van mijn leven. Het gevoel is onbeschrijfelijk, daarvoor moet je het zelf ervaren. Just do it!

Het filmpje was helaas wat te groot om te uploaden op die trage computers hier maar ik heb wel alvast foto’s online gezet. Maar goed dat ik over drie dagen naar huis kom, dan kan ik het filmpje ook uploaden.

Bekijk hier de foto’s van mijn skydive!

Update: Bekijk nu het filmpje van mij skydive!

Tags: , , ,

4 Reacties

Annelies
dec 27, 2009 at 09:23

wat geweldig en leuk dat het toch nog is doorgegaan. Nu nog de laatste twee dagen genieten van de zon de dan terug is het koude kikkerlandje waar je wel heel warm ontvangen wordt.


 
Ingve
dec 27, 2009 at 10:09

Hi Chantal. Your skydiving sounded and looked real nice! I did unfortunately not got to do it myself. Now I’m back in Norway and celebrating christmas with my family. I hope you have a nice christmas down under!


 
Gertie
dec 27, 2009 at 14:09

Hei Chantal, neet oet det anger vllegtuug sjpringe dees waek he?

Groetjes oet Remunj


 
Kees en Elly
dec 27, 2009 at 18:26

Geweldig. Tot spoedig ziens. Goede reis terug.
Gr. EK


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.