Heerlijk eten en cadeautjes uitpakken

Posted by chantal on dec 26, 2009 in Australië |

KerstavondKerstmis is alweer voorbij en dat betekend dat het voor mij weer bijna tijd is om terug naar huis te gaan. Vandaag vertrek ik voor mijn laatste paar dagen naar Sydney. Morgen nog even uit een vliegtuig springen aan een parachute, een beetje shoppen en dan woensdag terug naar ons koude kikkerlandje.

Kerst was heel gezellig. Ik heb lekker relaxed aan gedaan. Kerstavond op stap met het halve hostel want er speelde leuke band in de plaatselijke pub. Kerstdag heb ik voornamelijk besteed aan mijn nieuwste hobby; ballonvouwen. Ik kan al heel wat beestjes maken en het is heel leuk.

Gisteravond was er een heerlijk kerstdiner en na het eten waren er cadeautjes voor iedereen. Ik heb een leuke ring en een mooie shawl gekregen van de Kerstman.

Nu is het tijd om de trein te nemen naar Sydney om daar nog een paar dagen te genieten van mijn vakantie. Het is een dubbel gevoel om weer naar huis te gaan want ik heb hier een geweldige tijd gehad maar ik ben nu ook wel klaar met het reizen en heb heel veel zin in de vastelaovend.

Tags: , , ,

Er kan niet meer gereageerd worden.

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.