Heerlijk eten en leuke cadeautjes

Posted by chantal on dec 26, 2009 in Australië |

P1060726 Kerst is alweer voorbij en dat betekend dat het vandaag big shopping day is in Australië en dat ik over 5 daagjes al naar huis ga. Dubbel gevoel want ik heb hier een geweldige tijd gehad en ook al is het eerder dan gepland, ik zie er naar uit weer lekker naar huis te gaan.

De kerstdagen hier waren erg gezellig. Kerstavond ben ik op stap geweest. Er speelde een leuke band in de plaatselijke pub. Gisteren stond vooral in het teken van relaxen, ballonvouwen veel eten en cadeautjes uitpakken. Ik heb mezelf geleerd hoe dieren en andere dingen te maken van ballonnen. Ja, hier heb je tijd om dat uit te vogelen en ik vind het hartstikke leuk. Thuis ga ik me er nog verder in verdiepen.

P1060775 We hadden kerstdiner met barbecue, heerlijke tijgergarnalen, salades en veel wijn. Na het diner had iedereen had als secret santa voor iemand een klein cadeautje. Ik heb een leuke ring en een mooie shawl gekregen.

Vandaag vertrek ik voor mijn laatste paar dagen naar Sydney. Morgen ga ik als het weer meewerkt skydiven. Het gaat niet door als het bewolkt is en het ziet er nu naar uit dat het dat helaas wel is. Verder wordt het vooral souvenirs kopen en lekker genieten van mijn laatste dagen in Australië.

Tags: , , ,

Er kan niet meer gereageerd worden.

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.