Kerstliedjes bij het kampvuur

Posted by chantal on dec 21, 2009 in Australië |

P1060593 Ook al ligt hier geen 30 cm sneeuw en komt de temperatuur niet lager dan 15 graden, ook in Australië wordt ‘Walking trough a winter wonderland’ gezongen. Gisteravond kwam bij het kampvuur het ene na het andere winterse kerstliedje voorbij en het gesprek van de dag was het winterweer in Europa. Mijn eindconclusie was dat ik sneeuw super mooi vind en het jammer vind om dat te moeten missen, maar toch de voorkeur geef aan het weer hier. Zal er nog maar van genieten de komende 10 dagen…

P1060514Hier gaat alles gewoon lekker relaxed. Beetje wandelen, boekje lezen, socializen… Eergisteren ben ik met Kim en Floor naar de Jenolan Caves geweest. Dat zijn druipsteengrotten 80 km van hier. Je kunt er 10 van de meer dan 300 grotten bezoeken. Wij hebben Lucas Cave en de Orient Cave met een bezoekje vereerd. Het was absolutely magnificent en met een beetje fantasie kun je van alles zien in de grotten. Zo is er het vrijheidsbeeld, de Twelve Apostles, de Three Sisters, een kangoeroe, emoe en wat je zelf maar verzint.

Gisteren heb ik een lekkere wandeling gemaakt. Het weer was weer zoals twee dagen daarvoor, mistig en frisjes. P1060569De uitzichten waren dan ook weer absoluut belabberd, maar het was toch wel mooi in Blackheath. Terug in het hostel na de wandeling kreeg ik ook nog even de schrik van mijn leven. Zonder dat ik het in de gaten had zat mijn hele scheenbeen onder het bloed. Zal waarschijnlijk een bloedzuiger zijn geweest die er vanzelf af is gevallen, want we konden geen wondje vinden en het bloed bleef de hele avond stromen (en dat kwam niet van de alcohol). Ach ja, ik ben niet doodgebloed en na een inspectie van Dr. Ross deze ochtend werd ik gezond verklaard (voor zo ver mijn been betreft ;)).

Vanmiddag wilden we weer gaan wandelen, maar halverwege de hoofdstraat begon het te regenen dat het goot. Alternatief; duik een plaatselijke koffietent in voor een heerlijke Chai Latte, ga naar de K-Mart (zo’n puinwinkel waar ze alles verkopen voor weinig) om alle gekke kleding te passen die er hangt, doe boodschappen en ga luilakken in het hostel. Beviel goed, morgen nieuwe wandelpoging. Nu is het tijd voor taco’s en een lekker wijntje.

Tags: , , ,

3 Reacties

truus en chris aubert
dec 21, 2009 at 16:37

Chantal,

From Holland we wish you a merry Chrismas. A few days and we see you. Till 31-12-2009.

Chris en Truus


 
Jan en Els
dec 23, 2009 at 18:45

Hallo Chantal,

Bedankt voor je leuke kerst fotokaart en ook wij wensen je vanuit een koud Nederland een
heel gezellig en warm kerstfeest.
Natuurlijk ook van oma.

Groetjes en tot gauw Jan en Els.


 
oos mam
dec 24, 2009 at 18:37

Hoi Chantal

Een engel uit de hemel bracht een goed bericht,
toverde bij Maria een lach op het gezicht.
Een kindje van liefde en vrede,
voor het nu en heden.

Een “engel uit de hemel”brengt een goed bericht,
tovert bij velen een lach op het gezicht.
Een kind van ver komt weer terug,
het duurt niet meer lang, het is al vlug.

Fijne kerstdagen.

Liefs Monique en Ton


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.