Oud en nieuw in Nederland!

Posted by chantal on okt 31, 2009 in Australië |

vuurwerk Huh? Ja, inderdaad, ik zal oud en nieuw dit jaar niet in Sydney vieren maar gewoon in Nederland.

Doordat mijn verblijf in het regenwoud niet door kan gaan heb ik mijn plannen omgegooid en vlieg op 30 december terug naar Nederland. Ik zal dan oudejaarsdag rond de middag op Schiphol landen. Dat betekend dat ik het uitzicht op de Sydney Harbour Bridge en het Opera House inruil voor de Roermondse binnenstad, ook gezellig.

In de tussentijd heb ik een heel vol programma. Ik ga in de 2 maanden die ik nog te gaan heb heel Australië doorkruisen, inclusief West Australia. Dat stond eerst niet op de planning, maar het schijnt daar zo mooi te zijn dat ik het niet wil missen. De nieuwe route zal waarschijnlijk morgen te vinden zijn op mijn site. Ook het verslag over Nimbin volgt later want nu is het echt tijd om weer op het strand te gaan liggen.

Tot snel!

Paar uurtje later en bruiner update: Bekijk hier mijn nieuwe route

ps. Nimbin volgt morgen want nu is het tijd voor een biertje, ik lig er al een paar achter.

Tags: ,

2 Reacties

Mandy
okt 31, 2009 at 15:14

Hey Chantal,

Det is den dubbel feest: nuuje jaor en terugkomst van Chantal! Gezellig! Maar eerst nog twee maonjd nog meer sjoon avonture.. geneet d’r van!

xxx


 
oos mam
nov 4, 2009 at 19:07

Ich zeen d’r nao oet. Maak der nog get sjoons van.
leefs, Monique


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.