Surfers Paradise: levensgevaarlijk!

Posted by chantal on okt 29, 2009 in Australië |

P1030697 Nee mensen, ik heb Surfers gewoon overleefd, maar er zijn doden gevallen afgelopen weekend. Nou ja doden, in ieder geval eentje.

Surfers Paradise was in zijn totaliteit nog een grotere teleurstelling dan verwacht, want we hebben de snackbar niet eens kunnen vinden en ‘t regende dat het goot. Jullie zullen wel denken; ‘Zeur niet, dat is je eerste regen en in Roermond zijn we er bijna in verzopen.’, maar dat is niet wat je je bij een ‘surfers paradise’ voorstelt. Vandaar dat ik een nieuwe naam voorstel: Surfers.

Aangezien het ‘s avonds ook regende besloot ik lekker binnen te blijven en vroeg in bed te kruipen met een boek. Maar goed dat ik dat gedaan heb, want het uitgaan was teleurstellend al heb ik wel wat gemist. Het halve hostel kwam met indianenverhalen thuis. Er was een vechtpartij geweest in de club waarbij een paar meiden uit het hostel ook ongewild wat blauwe plekken en kneuzingen hadden opgelopen.

Het gekste verhaal wat ik de volgende morgen hoorde van diverse mensen was dat er een dode vrouw op straat lag voor de supermarkt. Er stonden twee mannen bij en die zeiden alleen maar; ‘Walk on, no worries, everything is fine’. Hoe kan nu alles fine zijn als er een dode naast je ligt? Niemand heeft verder de politie gebeld, ook lekker handig zou ik zeggen en helaas wist ook niemand wat er nu echt aan de hand was, behalve dat ze dood was.

Nou, ik ben in ieder geval blij dat ik die avond niet mee ben gegaan, want gevechten in clubs en dode mensen op straat zien liggen stonden nu niet bepaald op mijn lijstje van dingen die ik in Australië wilde zien.

Nu ben ik in Byron Bay en vandaag ga ik naar het hippiedorpje Nimbin. Het verslag daarover zal vandaag of morgen volgen en ik heb daarnaast ook nog ander belangrijk nieuws dus kom snel terug om dat te lezen!

Tags: ,

2 Reacties

marion
okt 30, 2009 at 06:37

Ha Chantal,

Hoop dat nimbim nog steeds hetzelfde power flower stadje is, zoals wij het ons herrineren ( daar waren de jaren 60 geheel blijven hangen) geniet ervan
Dikke knuff. van je buufjes van 18


 
oos mam
nov 4, 2009 at 19:14

Gelukkig kos ze nog surfe op et net.


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.