Kopje onder

Posted by chantal on sep 27, 2009 in Australië |

IMG_7379 Blub, blub… Ja, daar ben ik weer. Ik ben nu al meer dan 2 weken downunder, maar vandaag ben ik pas echt downunder gegaan.

Na twee dagen in het klaslokaal te hebben gezeten en een beetje gepoedeld te hebben in het zwembad van de duikschool zijn we vanochtend vroeg het Great Barrier Reef opgegaan voor het echte werk. Voor het theoriegedeelte ben ik gisteren al geslaagd en zoals het het er nu uitziet ben ik morgen om deze tijd gecertificeerd PADI open water duiker.

Vandaag hebben we onze eerste 2 trainingsduiken in de zee gemaakt. Het was heel gaaf om de eerste keer echt te duiken. Gisteren in het zwembad had ik wat problemen met mijn oren, maar die waren vandaag gelukkig verdwenen. Daardoor kon ik volledig genieten van al het moois onder water. Er is hier veel mooi koraal en allerlei mooi gekleurde vissen. We mogen tijdens onze trainingsduiken geen camera meenemen dus ik kan jullie er helaas nog niets van laten zien.

Ik ga zo meteen lekker vroeg naar bed, want morgenochtend om 7.30 am hebben we onze volgende duik alweer. Dat is de een na laatste trainingsduik. Na de 2 trainingsduiken van morgen zijn we gecertificeerd en mogen we vrij duiken tot 18 meter. We maken morgen ook nog een nachtduik. Hopelijk kan ik jullie na deze duik een aantal mooie foto’s laten zien.

Tot morgen, blub

Tags: , , ,

3 Reacties

oos mam
sep 27, 2009 at 15:21

Slum det ze lekker vreug dien bed bös ingedaoke.
Verheuh mich op de eerste foto”s.
On noch de groetjes van oma.
Groetjes en vuel succes morge.


 
admin
sep 27, 2009 at 18:10

Mien mam is zelfs nog sjneller dan ich bön!

Höbs se NEMO al gezeen? Angers doot hem de groette van mich!

// Marc


 
Chantal
sep 30, 2009 at 07:08

Hey sjat,

NEMO is inmiddels gesignaleerd, de enige echte! Ich hub m zelfs weite te fotografere, vanaovend gaon de foto’s online.

x Chantal


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.