Kerstinkopen

Posted by chantal on sep 24, 2009 in Australië |

Hey, hallo allemaal. Ik heb gisterochtend afscheid genomen van mijn zusje en haar vriend om nu met het echt backpacken te beginnen.

Na een rit van 10 uur in de bus, 2 leuke films, 4 broodjes, 1,5 liter water en een hoop babygehuil ben ik gisteravond om half 8 aangekomen in Cairns. Het hostel, Nomads Esplanada, was snel gevonden en ik begreep nu waarom Iris zei dat het hostel in Sydney nogal luxe was. Dit hostel is cheap, heel cheap. Ik betaal er niets voor omdat ik hier mijn duikcursus heb dus ik mag niet klagen. We hebben gelukkig wel airco op de kamer en de bedden liggen prima.

Vandaag ga ik maar eens wat kerstinkopen doen want het eind van de week is de deadline voor shipping naar Nederland voor de kerst. Het is weer eens wat anders, kerstinkopen doen bij 30 graden eind september.

Morgen start mijn duikcursus, terug in de schoolbanken dus. Vanaf zondag gaan we het reef op en eens kijken wat daar te beleven is. See you!

Tags: , , , , ,

2 Reacties

oos mam
sep 24, 2009 at 09:15

Hoi Chantal,
Keek vanmorge in de gezet en waat stong veurop …?
Einn foto van Sydney, gaans in de rooije staof.
Auch det is prachtig, mer dao kins ze mer beter neet in zitte.
Sleg veur de gezóndjheid.
Succes mit dien inkaope en geweldig duuk plezeer.
Groetjes Monique


 
Chantal
sep 24, 2009 at 13:49

G’day

Ich hob gelukkig neet zoveul last van de zandjstorm al is de loch hiej ouch waal de ganse daag gries gewaes terwiel de zon geweun sjeen, heel vraemd. Waal sjoon foto’s van Sydney, zuut gans angers oet den mit die sjoon blauw loch van vurge waek.

Groetjes Chantal


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.