Op naar The Whitsundays!

Posted by chantal on sep 15, 2009 in Australië |

Kust

Vandaag ging de wekker vroeg. We hadden om 12.00 uur het vliegtuig naar Proserpine om uiteindelijk in Airlie Beach aan te komen.

Ik heb de hele trip vast weten te leggen met mijn i-gotU en heb ondanks de bewolking (ja die bestaat hier ook) mooie luchtfoto’s van Sydney en Brisbane kunnen maken. Deze zijn te bekijken op mijn @trip pagina en Picasa.

We kwamen bij zonsondergang aan in Proserpine. Dit is het kleinste vliegveld in ‘the middle of nowhere’ dat ik ooit heb gezien. De bagage werd gewoon buiten voor het vliegveld gedropt en en toen was het graaien naar je tas. Iris’ vriend Mike kwam ons ophalen op het vliegveld en bracht ons met de auto naar Airlie Beach. Het was helaas al donker bij aankomst daar, dus ik heb nog niets gezien van het mooie uitzicht wat ik van Iris’ foto’s ken.

P1020372 We werden ontvangen in Mike’s appartement met speculaas, stroopwafels en heerlijke Australische bonbons. Of we ons zo nog niet genoeg thuis voelden werd er ook nog pizza besteld, geen Jaffa, wel lekker. We hadden voor Mike natuurlijk een paar Nederlandse souvenirs meegebracht, klompen sloffen kleding van Heineken, altijd leuk.

Nu ga ik lekker slapen want het is hier alweer 1 uur geweest en ik ben doodop. Morgen ga ik Airlie Beach bekijken en op zoek naar een goede duikschool om mijn Padi duikbrevet te behalen. De Whitsundayeilanden en het Great Barrier Reef zijn daar de ideale plek voor.

Tags: , , , , , , , ,

3 Reacties

Riejet
sep 15, 2009 at 18:11

Hey Chantal en Iris, ziet er allemaal super uit. Geniet ervan en ben benieuwd hoe de onderwaterwereld je bevalt. Groetjes en geniet.


 
Kees
sep 15, 2009 at 20:18

Leuk om je volgen en de mooie foto’s te bekijken.
Veel plezier, groetjes, Kees.


 
Truus Aubert
sep 17, 2009 at 18:07

Leuk dat we je zo kunnen volgen. Zo lijkt het net alsof we zelf een beetje mee zijn.

Groetjes
Truus


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.