Jetlag en adrenalinekick

Posted by chantal on sep 12, 2009 in Australië |

G´day mates!P1020203

Na een lange vlucht zijn we vanochtend (voor Nederland lees: ‘gisteravond’) aangekomen in Sydney Australia.

De vlucht is prima verlopen, geen vertraging en goede verzorging aan boord. We konden de nieuwste films kijken en spelletjes spelen op een eigen beeldschermpje.

Bij aankomst in Sydney werden we vrolijk begroet door de douane, zelfs die zijn vriendelijk hier. Na een kort ritje met de bus werden we bij ons hostel afgezet en zijn we Sydney gaan verkennen. Ondanks een groot slaapgebrek, maar dankzij de adrenalinekick van het eindelijk hier zijn, zijn we een paar km gaan wandelen om de Sydney Harbour Bridge te zien en natuurlijk het Opera House. Beide zijn echt overweldigend groot en het plaatje met de heuvels op de achtergrond is echt heel mooi.

P1020217 Bij terugkomst in het Hostel, ‘Wake up Sydney!’ konden we eindelijk inchecken en een dutje gaan doen. Het is een mooi hostel met een gezellige gezamenlijke ruimte waar ik nu ook zit te internetten. Het is nu 7 pm en ik ben net wakker en gedoucht, lang leve de jetlag! We gaan nu kijken waar we iets gaan eten en dan kunnen we nog door naar de ‘Back to school party’ in de discotheek in de kelder van ons hostel.

Morgen gaan we waarschijnlijk naar Bondi Beach en genieten van het mooie weer. Ondanks dat het hier nog winter is is de temperatuur overdag zo’n 30 graden. Wat moet dat wel niet worden als ik hier in december ben en het hartje zomer is?! Feeling hot hot hot…

http://picasaweb.google.com.au/chantalmulders84/Sydney#5380514139455034834

Update 14-09-2009: De foto’s van Henk zijn nu toegevoegd

Tags: , , ,

5 Reacties

admin
sep 12, 2009 at 13:11

Hey Chantal,

Leuk al diej foto’s! Ich zeen noe al det ich heel get gaon missen.

// Marc


 
bart
sep 13, 2009 at 13:11

het opera house live geseen…, jaloers….
dae foto van dich en iris briljant… veural de reactie van die twee chinese oppe achtergrondj… ofja gin reactie…. hahaha


 
Rogér Vromans
sep 14, 2009 at 08:39

Ha collegaatje (of moet ik zeggen ex-collegaatje ;-(

Goed om te lezen dat het reizen allemaal goed is gegaan! Via deze weg wens ik je nogmaals veel plezier en het allerbeste toe daar aan de andere kant van de wereld! Via RSS Feed zal ik je op de voet blijven volgen!

(ik kan niet in he dialect typen dus doe ik dat ook niet 😉

greetz

Rogér


 
Chantal
sep 14, 2009 at 09:52

Jao Bart, auch hiej heel veul Chineze en Jappe, os hostel ligkt auch ongeveer in Chinatown.


 
Mandy
sep 15, 2009 at 08:08

Ha Chantal!

Super om hiej al dien eerste verhaole te laeze en plaetjes te kieke! Zuut d’r al goot oet allemaol! Sjtukke baeter den hiej kin ich dich vertellen 😉 Ich verheug mich weer op ’t volgende verhaol!

xxx


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.