Tot volgend jaar!

Posted by chantal on sep 10, 2009 in Nederland |

Hey, hallo allemaal. Bij deze begin ik aan mijn laatste berichtje vanaf Nederlandse bodem. Marc ligt nog lekker te slapen, ik kon de slaap niet meer vatten en heb dus nog even tijd om te schrijven voor ik vertrek nar Australië.

De afgelopen dagen waren toch wel hectisch, de dingen lopen nooit zoals je het graag wil. Mijn tas is in ieder geval helemaal ingepakt, weegt 12,3 kg en wonder boven wonder heb ik nog tamelijk veel ruimte over, voor cadeautjes werd thuis al geroepen. Die zitten dus al voor ik weg ben te denken aan het moment dat ik terug kom.

Quantas - Sydney Vanmiddag om 2.00 pm (alvast wennen aan de Australische tijdnotering) nemen we de trein naar Schiphol. Daar vertrekt om 7.10 pm ons vliegtuig naar London Heatrow.  We moeten daar overstappen voor de trans-Atlantische vlucht naar Australië. We vliegen via Bangkok, maar hoeven er niet over te stappen en komen Nederlandse tijd vrijdagavond om 21.30 uur aan op Sydney Airport. In Sydney is het dan 8 uur later en dus 5.30 am, zaterdagochtend.

We blijven na aankomst 3 dagen in Sydney en vertrekken dan naar Airlie Beach, zodat Iris eindelijk haar vriend Mike weer kan zien. We vliegen daarvoor van Sydney naar Brisbane voor een overstap en van Brisbane naar Proserpine. Dat ligt op een uur rijden van Airlie Beach. Wat vanaf dat moment mijn planning gaat worden weet ik nog niet precies, maar dat zie ik dan wel weer.

Zodra ik Sydney ben aangekomen zal ik me weer melden en jullie op de hoogte houden van alles wat ik de komende maanden ga beleven downunder.

Voor nu kan ik alleen maar zeggen; ‘Tot volgend jaar!’

Tags: , , , , , , , ,

2 Reacties

Riejet
sep 10, 2009 at 18:19

Hey Chantal, op het moment van dit schrijven zitten jullie op Schiphol op jullie vlucht te wachten. Ik wil jou, en Iris natuurlijk ook, de mooiste, avontuurlijkste, gezelligste en onvergetelijkste vakantie / ervaring toewensen. Geniet ervan!!!
Groetjes Riëtte


 
Annelies
sep 11, 2009 at 00:38

Ha Chantal en Iris
Zijn net terug van Schiphol en hebben foto’s gemaakt van het vliegtuig waarmee jullie zijn vertrokken
Maak er iets heel moois van, geniet en tot volgend jaar


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.