Back from the LLowLLife

Posted by chantal on aug 25, 2009 in Nederland |

Hey hallo allemaal, ik ben na een super weekend Lowlands weer terug in de normale wereld die Roermond heet. Dat duurt alleen niet lang want over een paar uurtjes vertrekken Marc en ik naar Italië.

‘T was mijn eerste Lowlands, maar zeker niet de laatste. Het is echt een geweldig festival. Marc, goede aanrader en ja, ik ben om, het is echt leuker dan Pinkpop. Ook al was dat ook weer geweldig dit jaar.

Marc staat ook op de festivalfoto

Even mijn Lowlands in het kort; We hebben vooraan gestaan bij The Prodigy, lekker heftig was dat. Lily Allen was ook erg leuk, lekker in het zonnetje met een biertje erbij. Misschien iets minder bekend maar ook erg goed waren Elle Bandita en Aux Raus. Voor mij was de afsluiting Kees van Hondt. Dit was echt een gekkenhuis. Het is de traditionele afsluiting van Lowlands met feestmuziek en feeststemming eerste klas. Bezoekers nemen hier allerlei atributen mee naar toe zoals dranghekken, kliko’s en opblaaskrokodillen. Deze worden gebruikt om op te crowdsurfen. Bekijk het youtube filmpje maar, dan begrijpen jullie wel wat ik bedoel. Mijn eigen Lowlands filmpje is na mijn vakantie te bekijken op mijn weblog, dat moet nog gemonteerd worden.

Zo, nu nog even een uurtje slapen en dan de auto in, op weg naar het Gardameer. Ik heb er echt super zin in, lekker een weekje onder de Italiaanse zon. Arrivederci!

Tags: , , , ,

1 Reactie

Henk Steeghs
aug 26, 2009 at 19:52

Jambo mrembo Chantal,

Ik vind ’t het mega stoer en super dat jij er ’n jaartje tussen uit gaat!!!! Ohjaa…uiteraard ben ik ook erg jaloers op jou 😉

Reizen en avonturen beleven is ook mijn grote hobby. Als je zin ’n tijd hebt daar aan ’t Gardameer….kijk dan even op http://www.henksteeghs.waarbenjij.nu

Ik ben nu al benieuwd naar al jou verhalen en avonturen!!!

Kwa heri,

Henk (Nevobo)


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.