Laatste werkdag zit erop!

Posted by chantal on aug 19, 2009 in Nederland |

Het is dan zo ver, mij laatste werkdag bij ARS zit er op.

Vanochtend werd ik wakker met toch wel een vreemd gevoel in mijn buik. Na meer dan 2 jaar niet meer iedere dag met de fiets naar kantoor. Geen contact meer met de klanten al m’n leuke collega’s. Ik zal het zeker allemaal gaan missen maar ik krijg er ook een te gekke ervaring voor terug.

Ready to go, met overlevingspakketNatuurlijk hoort bij een afscheid ook wat lekkers. Gisteravond hebben mijn zusje en ik in de keuken gestaan om appeltaart en arretjescake te bakken. En om het leed wat te verzachten heb ik nog een halve cake in de koelkast achtergelaten voor morgen.

Vanmiddag kwam er voor mij ook nog een verassing. Gertie en Wendy van Coppen, een klant van mij, kwamen een survivalpakket brengen voor mijn reis. Ik ben nu voorzien van alles wat een backpacker zich kan wensen, zelfs een adresboekje voor al mijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Team Coppen, hartelijk bedankt voor het leuke cadeau en de fijne samenwerking. Ook alle andere klanten bedankt voor al jullie leuke reacties en gelukwensen. Tenslotte wil ik natuurlijk ook mijn lieve collega’s bedanken voor de 2 geweldige jaren die ik bij ARS heb mogen werken. Dankzij jullie ben ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk gekomen. Ik zal jullie allemaal missen maar we gaan er eerst nog een geweldig leuk feest van maken op 4 september.

Tags: , ,

3 Reacties

Guy
aug 20, 2009 at 09:17

Hoi Chantal,
heel veel plezier op je geweldige en spannende reis!
Ik vond het erg prettig met je samen te werken.

Groetjes,
Guy


 
Imke
aug 20, 2009 at 10:11

Ha Chantal,

Fijn om te horen dat die rugzak van pas komt. Nogmaals heel veel plezier ‘down under’ en bedankt voor de goede samenwerking. Ik zal deze site regelmatig in de gaten houden om jouw avonturen te volgen.

Groetjes Imke


 
Gertie
aug 20, 2009 at 13:34

He Chantal,

Ik wens je een super reis!! En we zien ons daarna vast en zeker weer een keer. Ik ga je verhalen volgen.

Groetjes Gertie

P.S. Leuk dat je ons cadeau zo op prijs stelt…..


 

Copyright © 2023 Wo is Chantal All rights reserved. Gerealiseerd door Nettt.